Proefpakket "Love Italy" Rosso

Soepel rood
Italië

Normale prijs: € 215,60

Special Price € 195,95

Beschikbaarheid: In voorraad


De wijn

Uit onze reeks proefpakketten met Italiaanse wijnen kan je met dit "Love Italy" pakket kennismaken met enkele van onze absolute toppers onder de rode wijnen uit de Laars. Dolce vita in de overtreffende trap!


Dit pakket omvat telkens 2 flessen van onderstaande referenties:


La Conta 2017 - Montonale


Het landbouwbedrijf Montonale ligt vlakbij het dorpje Borgo di Montonale, landinwaarts van het exclusieve Desenzano del Garda, parel van het Gardameer. De wijnen zijn de expressie van een terroir genesteld tussen het Gardameer en de Colline Moreniche. Het bedrijf heeft haar roots in de laat 19de-eeuwse landbouwtraditie en kan terugkijken op bijna anderhalve eeuw landbouwambacht en is gelijktijdig promotor van toekomstige eco-vriendelijke wijnproductie. De bedrijfsmissie is om hoogwaardige wijnen te produceren met het grootste respect voor milieu, omgeving en terroir waardoor de wijnen van Lugana tot de meest gewaardeerde wijnen van Italië behoren.


Terra di Monteverro 2015 - Monteverro


Terra di Monteverro profiteert van dezelfde zorg en aandacht voor detail als de Monteverro "Premier Cru". Het is een cuvée samengesteld uit dezelfde druivensoorten als Monteverro en heeft dezelfde kenmerken. Het bezit alle kwaliteiten van ons prachtige terroir en onderscheidt zich door aantrekkelijk benaderbaar te zijn, met een indrukwekkende structuur, harmonie en intensiteit.


Barbaresco 'Montersino' 2016 - Albino Rocca


Vier generaties vertellen het verhaal van de wijnmakerij Albino Rocca, met grootvader Albina en vader Angelo Rocca (in 2012 omgekomen in een vliegtuigcrash) en nu de drie dochters Daniela, Monica en Paola samen met de schoonzoon Carlo. Vandaag, net als in het verleden, zijn ze voortdurend op zoek naar wijnen van de hoogste kwaliteit die de kenmerken, zuiverheid en elegantie uitdrukken die zo herkenbaar verbonden zijn met het grondgebied van Barbaresco.


Het domein

.