Pommery Brut Royal

Mousserend
Frankrijk
Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay
Champagne
Subliem als aperitief of begeleider van oesters, sushi en sashimi
75 cl
International Wine Challenge Gold Medal
€ 30,85

Beschikbaarheid: In voorraad


De wijn

Elegant, verfijnd en ontzettend lekker. Pommery Brut Royal is een levendige champagne die vol zit met lekkere tonen van fruit. Ideaal voor die speciale momenten met vrienden en familie. Aangename aroma’s van paddenstoelen en geroosterde sesamzaden met een onderliggende toon van wit grapefruit. Het smakenpallet opent met een zuurtje en delicate bubbels en is aangenaam droog. Het zuurtje is afkomstig van tropisch fruit en eindigt met zachte, groene appels en vanille. De geur bestaat uit de geniale combinatie van citrusvruchten, witte bloemen en kleine rode vruchten.

Download: Export as PDF

Het domein

Vranken Pommery Monopole is eigenaar van een gamma aan internationale merken die verdeeld worden over meer dan 110 landen. De groep is vandaag de dag de vice-wereldleider op het vlak van Champagne.

Deze mousserende wijn is samengesteld uit Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay en komt uit 40 geselecteerde dorpen in de Côte des Blancs, Montagne de Reims en andere gebieden in de Champagne regio, waar de schitterende verfijnde Chardonnay druif wordt bevorderd door het klimaat.

Pommery staat er voor gekend dat de wijn heel nauwgezet wordt gezuiverd en gefilterd in ieder stadium van de productie. Zo behoort dit product tot een luxe en moderne champagne.