Follow us on:

Masterclass 2018

In select gezelschap en in bijzijn van de wijnmaker kan u tijdens onze degustatiedagen exclusieve proef-sessies bijwonen.
Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij!

Op zaterdagmiddag nemen de wijnmakers van Monteverro en Le Cinciole je mee naar Toscane voor een wandeling langs enkele van hun Super Tuscans uit de hoog aanschreven IGT Toscana. In de vooravond gidst Harry Bosmans ons helemaal doorheen de Rhône vallei, met tussenstops bij Yves Cuilleron, Domaine le Clos des Lumiéres en uiteraard krijgen jullie de Chateauneuf-du-Pape van Bosquet de Papes te proeven.

Zondag gaan we op ontdekkingsreis rond het Gardameer, met enkele absolute toppers uit het gamma van Montonale, Corte Mainente en Tenuta le Calendre. Amarone, Ripasso, Soave, en de beste witte monocépage wijn ter wereld zullen de revue passeren. De tweede masterclass op zondag staat garant voor elegante girlpower, de zussen Baron weten je ongetwijfeld te boeien met hun sprankelende verhalen en dito champagne bubbels!

Maandag presenteren we tijdens de laatste masterclass van Taste Wine de unieke mogelijkheid om enkele fantastische Bordeaux referenties uit het topjaar 2015 te proeven.