Masterclass 2019

Interesse in een exclusieve proefsessie in select gezelschap?

Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij!

Zaterdag zetten we meteen de toon met een absolute topper uit Toscane, we hebben zo'n vermoeden dat de Monteverro masterclass wel eens in een mum van tijd volzet zou kunnen zijn. Later op de dag kan je je laten onderdompelen in de klasse en elegantie van enkele klassieke, heerlijke Bourgogne wijnen.

Zondag halen we twee raspaardjes van stal, met de Antinori Tormaresca masterclass, gevolgd door deze van Bodegas Vegalfaro. Antinori behoeft geen introductie meer, die gerenomeerde Italiaanse wijnhuis wordt als één van de pioniers van de wijnbouw beschouwd. Laat u verrassen door de nieuwste cuvées van het Tormaresca domein uit Puglia. Bodegas Vegalfaro is een nieuwkomer in ons gamma, en wat voor één! Hun 100% biologische cuvées worden met lof overladen op hoog aangeschreven wijncompetities, en bevatten ondermeer twee wijnen van de befaamde Spaanse Pago classificatie, waarvan er slechts een 18-tal deze benaming mogen dragen.

Maandag sluiten we af met een sprankelende masterclass, waarbij we je meenemen op een reis rond de wereld in de vorm van verrassende bubbels.